Byåsen Levanger og Stabæk til Meldal

12.11.2013

Til helga blir det håndballfest i Meldalshallen. Første runde i Landsserien for 18-årslag medfører besøk av noen av landets ledende håndballag. Våre jenter skal møte flere spillere som daglig spiller i Postenligaen.

Det er et lite under at Meldal er kvalifisert for spill i Landsserien. Når man ser på hvilke lag som lørdag og søndag kommer til Meldalshallen blir man ikke rent lite ydmyk. Og Meldal sin deltagelse blir lagt merke til. Etter at kvaliken var unnagjort kom det en lang e-post fra Geir Tore Leira. Han har fått mye av æren for at Levanger har blitt et topplag. Han skriver blant annet:

"Det at dere med lokale jenter klarer dette skal dere være meget stolte av. Dette er beviset at det har vært jobbet veldig godt over flere år."

Lørdag spilles dert fire kamper i Meldalshallen, mens det er to kamper søndag. For Meldal sin del er det først kamp mot Levanger før Byåsen venter på motsatt halvdel lørdag kveld. Søndag er det så Stabæk som er motstander. Hvordan vil så Meldals-jentene hevde seg i dette selskapet?:

- Prestasjonen for vår del er at vi er kvalifisert. Dette blir utelukkende bare tøffe kamper. Men vi går på banen for å sikre oss gode resultater. Stabæk er regnet som det beste laget i helga, men vi vet at vi i gode stunder kan matche både Levanger og Stabæk. Dessverre har vi vært mye plaget med skader de siste ukene. De siste dagene vil avgjøre om hvor mange som må stå over, men det ser ut til at de fleste er klare til lørdag. Uansett gleder vi oss veldig, og jentene er heldige som får oppleve å spille mot de aller beste talentene i landet. Samtidig tror jeg det blir mye folk i hallen, og bare det i seg selv gir en fantastisk opplevelse, fastslår trener Asgeir Hatlen.

Kampene i helga:

Lørdag:

kl 12:00:   Byåsen - Stabæk

kl 13:30:   Levanger - Meldal

kl 16:30:   Stabæk - Levanger

kl 18:00:   Meldal - Byåsen

Søndag:

kl 10:00:   Byåsen - Levanger

kl 11:30:   Meldal - Stabæk

Sponsorer

Facebook