Berit Drugli med overtråkk lørdag

26.01.2008

I en fjerdedivisjonskamp lørdag var Berit Drugli uheldig å fikk en vridning i ankelen da hun tråkket på en ball. Rask behandling gir godt håp om at hun er klar til søndagens kamp mot Volda/Ørsta.

Troppen til søndagens kamp har vært preget av sykdom, og skaden Berit pådro seg lørdag kunne vært svært uheldig. Rask behandling med nedkjøling og kompress sørger trolig for at hun på søndag ikke vil kjenne noe til overtråkket.

Gledelig er det også å kunne konstatere at Marit Selnes på lørdag kunne melde om at hun følte seg i god form, og klar til søndagens kamp. Også Marthe Høsøien var bedre på lørdag enn tilfellet var dagen før, men fortsatt er det usikkert hvor restituert hun vil være til kampstart søndag.

Meldal - Volda/Ørsta
Gjestene ligger før søndagens kamp 5 poeng bak Meldal. Siste gang lagene møttes ble det seier 24-18 til Meldal. I fjor vant lagene en kamp hver. Volda/Ørsta vant 34-28 i Volda, mens Meldal vant 25-21 i Meldalshallen. Det er verdt å merke seg at de to siste kampene har Volda/Ørsta manglet sin rutinerte strekspiller. Noen som husker siste tap i seriesammenheng i Meldalshallen? 11. januar 2006 vant Melhus/Gimse 26-25 og sikret seg opprykk til 2.divisjon. Søndag må gjestene bryte denne seiersrekken ellers er Meldal klare for opprykk allerede.

Profiler på Volda/Ørsta
Volda/Ørsta er et meget godt lag som er skuffet over å ikke ligge på toppen av tabellen. Den viktigste spilleren er strekspiller Therese Hårskjold som sammen med venstrehendte Kaisa Holsvik står for rutinen i laget. Volda har lenge vært gode på spillerutvikling og venstre back Trine Bakke(18) og midt back Silje Krumsvik (19) blir viktige for gjestene søndag. Volda/Ørsta har også en av Midt-Norges mest spennende 16-åringer i Line Sørensen Hagen, men det spørs om det holder mot et Meldalslag med over 300 tilskuere i ryggen

ball_95_3.jpgMeldal stiller med følgende mannskap til søndagens kamp:
Marit Selnes, Tone Asbøll, Yngvild Berg, Marit Storås, Sigrid Loe, Anne Ree, Berit Drugli, Marthe Høsøien, Jenny Stokkli, Vibeke Sommervold, Karen Gunnesmo og Helene Høve Storholt.


K03_0708_500_72.jpg


Sponsorer

Facebook