Bare nesten mot Molde

10.03.2012

Det ble tap 35-36 mot Molde2 i Meldalshallen lørdag. Men kampen visste at Meldal har gode nok kvaliteter til å sikre opprykket. To seire på de tre siste kampene er alt det handler om.

Molde kom med et godt lag. Begge de to Obaidli-søstrene var med til Meldalshallen, og de ble selvsagt svært sentrale. De stod for 22 mål til sammen.

I to perioder i den første omgangen var Meldal oppe i fem måls ledelse. Men det forhindret ikke at Molde kom tilbake, og ved pause var det 20-20.

Etter hvilen satte hjemmelaget ut frimerke på de to Obaidli-søstrene. Dette fungerte til dels, men det ble da bedre plass til de andre Molde-spillerne. Midtveis i den siste omgangen var Meldal oppe i en tre måls ledelse, men gjestene kom tilbake. Kampen var jevn helt til slutt, og det var først da Molde fikk en tomåls ledelse minutten før slutt at det i realiteten ble avgjort. I den andre omgangen spilte Meldal i overtall i to perioder, men klarte ikke å vinne noen av de periodene.

- Sammenlignet med den første kampen mot Molde viser vi stor framgang. Den gang tapte vi med 13 mål, nå med bare ett. Vi kan selvsagt ikke være fornøyd med det vi gjør bakover med så mange baklengs. Framover på banen er det greit, selv om det i perioder blir en del tekniske feil. Fortsatt sliter vi også med at det gjøres en del feil valg, men vi skal ikke glemme at vi her snakker om et veldig ungt lag, sier trener Gry Haltvik etter kampen. Hun er imidlertid trygg på at det skal bli poeng i de kommende kampene om jentene holder det samme nivået i de tre siste kampene.

Meldal Sparebank kåret Anne Ree til hjemmelagets beste spiller i kampen.

KAMPFAKTA

Meldal - Molde2  35-36 (20-20)

Utvisninger: Meldal 1x2 min, Molde 2x2 min

Meldal: Helga Stene, Emilie Wiger, Tove Fagerli (5), Trude Larsen, Anne Ree (8), Vera Bekken (11), Nadja Hestflått (9), Anja Søyseth, Ane Vasskog, Birgitte Bremnes (1), Karen Gunnesmo (1)

Sponsorer

Facebook