Bare «nesten» hjemme mot Utleira

03.12.2008

Det ble ettmålstap i hjemmekampen mot Utleira. - Surt, sier trener Marthe Høsøien, som kunne registrere kjempeinnsats i forsvar, men noe mer problemer fremover på banen.

ball_95_3.jpgMeldals store spiller mot Utleira var keeper Beate Skjenald. På sin 31 årsdag spilte hun glimrende, og det er etter slike prestasjoner det er synd man ender uten poeng. Også Meldals forsvarsjobbing fortjener en fjær i hatten. Gjestene sine spillere slapp lite til, og med bare 19 baklengs i kampen sier det alt om det som skjedde bakover på banen.

Men så var det angrepsspillet da. Det blir for lite resolutt, og spillerne vegrer seg for å gå på avslutninger. Dermed blir alt for mange angrep avsluttet med angrepsfeil, uten at man kommer til sjanser. I tillegg blir for mange gode sjanser avsluttet uten scoring.

- Det er surt å tape slike kamper, men vi skal ta med oss det som er positivt. Det er stor fremgang fra de forrige kampene, og nå er det stor innsats fra jentene. Så får vi jobbe videre med angrepsspillet vårt. Vi lærer noe hver gang, og det er faktisk lite som skal til før slike kamper kommer ut i vår favør, er trenerne Marthe Høsøien og Øystein Claussen skjønt enige om.
 

KAMPFAKTA

Meldal - Utleira 18-19 (9-9)

Utvisninger: Meldal 3x2min, Utleira 2x2min

Meldal: Beate Skjenald, Tone Asbøll, Yngvild Berg, Bente Kielland (4), Anne Ree (9), Sigrid Loe, Berit Drugli(1), Hanne Forbord (1), Jenny Stokkli (3), Anne Kvam, May Elin Furuhaug, Karen Gunnesmo, Helene Høve Storholt

Sponsorer

Facebook