Banken inviterer til inspirasjonskveld

17.04.2012

Meldal Håndballklubb sin Generalsponsor Meldal Sparebank inviterer til ispirasjonskveld med Eldar Rønning og Are Hembre tirsdag 24. april. Vi anbefaler alle i håndballklubben til å ta turen til Storås Samfunnshus.

Nord-trønderen Eldar Rønning har markert seg som en av verdens aller beste skiløpere de siste sesongene. I sesongen som nettopp er avsluttet, sikret han seg blant annet seieren i den prestisjetunge 5-mila i Holmenkollen. Eldar vil på tirsdag fortelle en del om hvor han har hentet motivasjon til å trene godt nok gjennom mange år. Han har sikkert opplevd det samme som unge håndballspillere opplever fra tid til annen, nemlig at det er vanskelig å finne motivasjon for å gå på trening. Det er da det er viktig å legge fokus på alt det artige man opplever gjennom idretten.

En annen aktør som skal fortelle om sin karriere, er en som ikke for lenge siden selv var aktiv i Meldal Håndballklubb. Det er vel kjent at Are Hembre er en dyktig og talentfull sanger, men det er kanskje ikke alle som vet at han gjennom noen sesonger "herjet" på banen for Meldal HK. Nå driver Are profesjonellt med musikk. Han vil på Storås fortelle mer om veien dit han nå har kommet.

Det er vår Generalsponsor Meldal Sparebank som inviterer til inspirasjonskveld. Dette er aktuelt for alle håndballspillere, men også foreldre vil finne mye nytte av dette. For øvrig er alle håndballinteresserte velkommen.

Meldal Sparebank vil gjerne ha en viss oversikt over hvor mange som kommer. Send derfor en mail til post@meldalhk.no alle som ønsker å være med på dette. Det hele skjer altså tirsdag 24. april lø 19:00 i Storås Samfunnshus.

Sponsorer

Facebook