Baldus Cup er i gang!

26.04.2013

Fredag åpnet Baldus Cup. Meldal stiller denne gang med fem lag, og alle var i aktivitet i løpet av kvelden. Fasiten ble to seire og tre tap, men viktigst er at alle ser ut til å kose seg sammen. Spillere, trenere og mange foreldre og andre som er på Lillehammer.

Alle lagene til Meldal spilte altså kamp fredag. Vi skal her gi et kort referat fra hver enkelt kamp.

J15 var først ute, og motstander var Oppsal. På forhånd var dette regnet som en vanskelig kamp, men meldalsjentene leverte en solid innsats og gikk seirende ut av kampen med sifrene 12-7. Det er ikke første gang at dette laget overrasker oss. De har spilt lite sammen denne sesongen, men leverte altså varene i første kamp.

Det yngste laget som stiller i Baldus er J12. De spilte mot Langhus1 i sin første kamp. Et veldig godt lag. Ekstra artig er det da å kunne registrere at våre jenter hevder seg godt. Riktignok tapte de 4-8, men mange av våre spillere er fullt på høyde med Langhus-spillerne.

Meldal stiller også i J13. I sin første kamp møtte de Korsvoll. Også her ble det tap, men med knepne 5-7. Det var en jevn kamp, og resultatet kunne godt ha endt andre veien. Jentene våre var på høyde, og jentene kommer helt sikkert til å hevde seg godt utover turneringa.

Det eneste laget som fikk en skikkelig nesestyver, var J14. I sin første kamp var Langhus2 motstander, og det tok bare ett minutt før Langhus ledet 3-0. Og her var det stor forskjell på lagene. Dermed endte det med tap 5-16.

Sist ute fredag var J16. Motstander var Elnesvågen. Møringene hadde en entusiastisk heiegjeng på tribunen, men det tok ikke mange minuttene før det ble rolig fra den kanten. Våre jenter tok ikke frem sitt aller beste, men mer enn gdt nok til å sikre seg en komfortabel seier 13-8.

Baldus_5.JPG

Bildet er fra J16 sin kamp mot Elnesvågen.

Sponsorer

Facebook