Baldus Cup er bare dager unna

22.04.2012

Fredag blir det folkevandring fra Meldal til Lillehammer. Meldal stiller med seks lag i årets utgave av Baldus Cup, og det betyr at et hundretalls meldalinger inntar mjøsbyen til helga.

Baldus Cup har blitt en tradisjon for Meldal HK. Gjennom årene er det også blitt en rekke store opplevelser. En god del av sportslig karakter, men aller mest av sosial art. Dette er nemlig reinhekla moro!

Det er alle klubbens lag fra 12 år og oppover som deltar. I J16 og J18 er det selvsagt i samarbeid med våre venner fra Frøya. Så får vi se om vi også i år kommer hjem med gode prestasjoner. Det hadde selvsagt vært moro, men aller viktigst er det at alle får ei fantastisk helg sammen i Olympiaparken på Lillehammer.

Avreise er fredag formiddag, med buss. Mange kommer også etter med egne biler, men alle er på plass i løpet av fredagskvelden. Og alle våre lag spiller også sin første kamp allerede fredag. Innledende kamper fortsetter lørdag, mens sluttspillet tar til fra søndag morgen. Så får vi se når returen fra Lillehammer skjer. Det skjer uansett ikke før alle lagene er utslått.

PS! Skulle det være noen som har behov for hotelrom, så har vi to rom ledige.

Baldus_2010_1_001.jpg

Glimt fra tidligere opphold på Baldus Cup.

Sponsorer

Facebook