Avsluttet med storseier

09.09.2012

Det ble seier 31-12 over Vestli i kvalifiseringen til Bring-serien. Dermed endte Meldal på andreplass i gruppa, og er klar for neste kvalifiseringsrunde.

16-åringene fra Orkanger og Meldal reiste til Horten med mål om å bli blant de tre beste. Jentene gjorde jobben, og med to seire er jentene fortsatt med i kampen om å sikre seg plass i den nasjonale serien. Neste kvalifiseringsrunde er 13. og 14. oktober.

Søndagens kamp mot Vestli ble aldri spennende. Noe nølende i starten, men likevel med full kontroll bakover på banen. Ved pause stod det 12-5.

I andre omgang ble det full overkjørsel. Oslo-lagt ga etter hvert opp, og jentene våre fikk kontret en god del mål. Det endte til slutt hele 31-12.

- Disse kampene har visst oss at vi gjør mye bra i forsvar. I hvert fall når vi holder oss til avtalene. Framover på banen har vi fortsatt mye å jobbe med. Spesielt forholdet til strekspillerne våre. Der er vi ikke gode nok. Nå får vi en del kamper i 1. divisjon regionalt, før vi igjen skal ut i kvalik. Så får vi forberede oss så godt vi kan til neste kvalik-runde, sier Øystein Claussen.

Kvalik Region_2.JPG

Glade jenter gjorde jobben i Horten.

Sponsorer

Facebook