Asgeir Hatlen inn på trenersiden

07.08.2012

Tirsdag deltok Asgeir Hatlen på sin aller første trening i Meldal HK. Han er engasjert for å være en del av trenerteamet på senior, og samarbeidet mellom Meldal og Orkanger har dermed sikret seg nok en kapasitet.

I Gauldals-håndballen har Asgeir Hatlen vært en dominant personlighet i mange år. Han har en vesentlig del av æren for at Flå/Lundamo nå er den ledende klubben i vårt nabo-dalføre. Nå har han altså takket ja til å bruke sitt engasjement for å styrke håndballen i Orkdalsregionen.

Asgeir skal virke sammen med Gry Haltvik på seniorlaget. Han skal i tillegg ha ansvaret for kampledelse for 3. divisjonslaget til Orkanger. Det er heller ingen hemmelighet at Asgeir er veldig opptatt av spillerutvikling, og spillerne vil nok merke at vi her har fått en kapasitet på området med på laget vårt.

- Det som nå skjer rundt håndballen i Meldal og på Orkanger er veldig spennende. Her er det mange spennende tanker for årene som kommer, så dette har jeg lyst til å være en del av. Jeg er klar over at veien blir til litt mens vi går, men her ligger alle mulighetene åpne. At vi nå har lag både i 2. divisjon og i 3. divisjon, gir spesielt de unge spillerne en svært god utviklingsarena, sier Asgeir, som fortsatt skal ha en del ansvar i Flå/Lundamo. At det kan være starten på et samarbeid mellom de to dalførene, skal man kanskje heller ikke se helt bort fra.

Asgeir_Hatlen.jpg

Asgeir Hatlen inn i trenerteamet.

Sponsorer

Facebook