Artig Meldalsdag i Rindalshuset

21.10.2012

12-åringene var ikke nådige med sine naboer da de var på besøk i Rindalshuset søndag; de vant hele 21-3. Og i kampen etter fulgte J10 opp med seier 7-2. Meldalsjentene imponerer!

Nå skal vi være veldig forsiktige, for vi ønsker ikke å ha all verdens fokus på resultater for de yngste lagene våre. Men det er nå en gang slik at også i håndball er det om å gjøre å score mål, samtidig som man skal hindre motstanderen i å score.

Vårt lag i J12 åpnet sesongen denne helga, og står da med 2 seire på to forsøk. Nå sier rapportene fra Rindal at våre jenter var kommet mye lengre enn sine motstandere, og det er faktisk ikke så stor forskjell som skal til i håndball før resultatene blir veldig ujevne. Det er faktisk slik at det kan godt hende at neste gang lagene møtes, kan Rindals/Troll gi våre jenter jevnbyrdig motstand.

I 10-årsklassen stiller Meldal med et lag bestående av spillere fra to årskull, både niåringer og tiåringer. Her er det enn så fantastisk situasjon at det egentlig er litt for mange spillere til et lag, men søndag var det en del forfall. Dermed ble det et passelig antall spillera som tok tuen til Rindal. Og også i denne kampen var det Meldals-jentene som ga til kjenne at de har lært mye håndball til tross for at de er tidlig i karrieren. Mot Rindalsingene vant de til slutt 7-2. Vi gleder oss til også å se dette laget i Meldalshallen gjennom vinteren.

Sponsorer

Facebook