Artig håndballdag i Meldalshallen

25.11.2012

Det ble en trivelig og ikke minst artig håndballdag i Meldalshallen med mye folk, stor aktivitet samt mange gode håndballprestasjoner. To av de fire kampene endte med seier for hjemmelaget.

Dagen startet med at Meldal2 i J16 valset over Sverresborg3 og vant til slutt 36-18. Dermed tok jentene sin andre seier på like mange dager (vant 27-24 over Strindheim3). Søndag var det stor forskjell på lagene, og våre jenter visste til fulle at de har bedre ferdigheter enn det som var tilfellet med sin motstander fra Trondheim. Jentene står med det ene tapet mot Varden, ellers er det kun seire så langt.

Den andre kampen søndag, var 14-åringene våre som møtte Hitra2. Gjstene har et godt lag, der det er to spillere som er svært gode. Likevel klarte våre jenter å holde følge lenge. Det røynet på mot slutten, slik at gjestene vant til slutt 25-19.

Deretter var det 16-årslaget i Regionserien sin tur. Motstander var Egge fra Steinkjer. Her var det i realiteten kun ett lag på banen gjennom hele kampen. Meldal vant 38-10, og jentene visste en imponernde evne til å holde konsentrasjonen gjennom begge omgangene. Faktisk scoret laget to mål mer i den siste omgangen, som vitner om vilje til å stå på helt ut uansett kampforløp.

Til slutt søndag var det 11-årskamp. Motstander var Melhus/Gimse, som også vant kampen 18-11. Men det var langt jevnere ute på banen enn det resultatet skulle tilsi. Våre jenter gjorde en god kamp, og imponerer md gode prestasjoner gjennom hele kampen.

Det siom gjorde dagen i Meldalshallen komplet, var at det fullt av unger som lekte seg med ball gjennom hele dagen. Slike dager ønsker vi flere av!


Sponsorer

Facebook