16-åringene klare for finale i TrønderEnergi Cup

01.09.2012

Det ble klart tap mot Byåsen, med men seier 19-14 over Charlottenlund i lørdagens andre kamp, er jentene klare for søndagens finale. Der blir det muligheter til å revansjere tapet for Byåsen.

Samarbeidslaget i J16 deltar denne helgen i TrønderEnergi Cup i Nidarøhallen. Dette som et ledd i forberedelsene til neste helgs BRING-kvalik i Horten. Etter seier i tre av de fire innledende kampene, er laget klar for søndagens finale.

Første kamp lørdag var mot Byåsen. Her ble det stort tap, etter en svak forstilling fra våre jenter. Mange tekniske feil i angrep ga Byåsen den ene kontrascoringen etter den andre. Dermed ble det så stygt som 16-29.

I den andre kampen lørdag var det Charlottenlund som var motstander. Det samme laget som jentene møtte i kvalik til Regional 1. divisjon sist helg. Også denne gang stod Meldal igjen som vinner. Det endte til slutt 19-14. Til denne kampen fikk vi for øvrig låne Frøya sin 16-årskeeper. Takk til Emilie som stod en glimrende kamp!

- Fortsatt gjør vi for mange feil. Men det kommer seg etter hvert. Det er flott at vi får en ny kamp mot Byåsen søndag. Da må vi opp på et nivå som vi er avhengig av skal vi nå målet om å kvalifisere oss til BRING-serien. Det blir spennende å se neste helg hvilket nivå vi er på, sier trener Øystein Claussen.

MHK_Char.JPG

Fra lørdagens kamp mot Charlottenlund.

Sponsorer

Facebook