16-åringene imponerte i storseier

25.08.2012

Det ble seier 30-16 da samarbeidslaget i J16 spilte sin første kvalikkamp mot Charlottenlund lørdag. Jentene imponerte med mye bra spill.

Helt fra starten av tok jentene våre kommandoen i kampen. Kontant forsvarsspill gjorde Charlottenlund rådville i angrep. Framover på banen hadde laget fra Trondheim problemer med å takle at Meldal spilte med to strekspillere. Utover i kampen forsøkte de med både en og to frimerker. Det ga bare andre spillerne bedre plass.

Ledelsen økte jevnt og trutt utover kampen. Ved pause stod det 14-8, mens det utover i den andre omgangen kun var snakk om hvor stor seieren skulle bli. Til slutt stod det 30-16 på tavla. Da var det en lettet og glad gjeng som kunne glede seg over seier i dette lagets aller første obligatoriske kamp.

- Jentene gjør en god kamp. Vi er nok i perioder opp mot maksnivået vårt. Det er overraskende og gledelig. Det blir spennenede å se hvor langt dette rekker når vi skal i gang med BRING-kvaliken om et par uker, sier trener Øystein Claussen.

Kvalik_Region.JPG

En glad gjeng etter seieren mot Charlottenlund.

Sponsorer

Facebook