16-åringene fortsetter å vinne

15.10.2012

Mandag var J16 i aksjon igjen. Da ble det seier 25-17 over Sverresborg i en kamp i 1. divisjon. Det uten at jentene evnet å ta frem det aller beste de har å by på. Likevel en klar seier.

Etter de tre kvalik-kampene i helga, var det en sliten gjeng med spillere som entret Nidarøhallen mandag. Det var derfor med noe skepsis man gikk til kampen mot Sverresborg. Kvaliteten ble aldri all verden i denne kampen, men jentene skal ha honnør for at innsatsen er det ingen ting i veien med.

Det åpnet forholdsvis jevnt, men etter hvert kom våre jenter i føringen. Forskjellen på lagene ble da også merkbar etter hvert. Trondheims-laget ble i lange perioder bare løpende på tvers foran en solid forsvarsmur. Fremover var det imidlertid mer varierende fra jentene. Likevel økte ledelsen jevnt og trutt gjennom kampen. Ledelsen 14-10 ved pause ble til 25-17 da sluttsignalet gikk. Dermed hentet Meldal sine to første poeng i 1. divisjon for J16.

Et lite skår i gleden var det at Regine Richardsen ble all synlighet pådro sg brudd i nesen. Hun blir nok ute noen uker, men er forhåpentligvis klar til 1. runde i BRING-serien.

Sponsorer

Facebook